فرض کنید که روز سه شنبه است و در خانه نشسته اید. کسی از اعضای خانواده نزد شما می آید و می گوید : یکی از مرغ های مان را روباه برد. می روید و می بینید که به راستی یکی از مرغ های تان غایب است. همسایه می گوید که من به چشم خود دیدم که روباهی آمد و یکی از مرغ های شما را با خود برد. ساعتی می گذرد و یکی دیگر از اهالی محل می آید و شکایت می کند که یکی از مرغ های او را روباه برده است. تا شام تعداد شکایت ها به ده تا می رسد. نگران می شوید و با اهالی محله می نشینید و عقل خود را روی عقل آن ها می گذارید تا برای این مشکل راه حلی پیدا کنید. شب می گذرد و فردا چهارشنبه نامه ی مفصلی از روباه دریافت می کنید به این مضمون :
" اهالی محترم ِ دهکده ی مرغ آباد السلام علیکم ،
بر همه گان واضح و مبرهن است که دهکده ی مرغ آباد نیاز به امنیت دارد و مخصوصا مرغ های عزیز این دهکده به طور مضاعف محتاج امنیت اند. بنا بر این ما با درک مسئولیت وجدانی خود پیش نهاد می کنیم که تدابیری برای بهتر کردن وضع امنیتی دهکده اتخاذ شود. برای انجام این مهم ، ما به یک کمر بند امنیتی محکم نیاز داریم و از آنجا که روباهان بهتر از کسان دیگر با دهکده ، روانشناسی مرغ ها ، نیازهای آنان و راه ها و بی راهه های محل آشنایند ، امنیت دهکده به طور کل و امنیت مرغانچه ها به طور خاص باید به روباهان سپرده شود. اعضای این تیم امنیتی را روباه بزرگ – روباه خان- انتخاب خواهد کرد. در ضمن اگر ما بخواهیم روباهان به صورت درست کار خود را انجام بدهند باید همه ی سگ ها را از دهکده اخراج کنیم ، چرا که پارس سگان موجب تشویش خاطر روباهان می شود و این ممکن است بر میزان موفقیت آنان در امر تامین امنیت تاثیر منفی بگذارد.
با احترامات فایقه ،
روباه خان ، رئیس محله ی روباهستان ".
بنا بر گزارش بی بی سی حامد کرزی رئیس جمهور افغانستان گفته که پارلمان تحت تاثیر مداخلات ویرانگر خارجی اصلاحیه های پیش نهادشده ی او برای قانون انتخابات را رد کرده است. اکنون به این بخش از قضیه توجه کنید:
" از جمله تغییراتی که در این قانون ا نجام شده بود، واگذاری صلاحیت انتخاب تمامی اعضای کمیسیون رسیدگی به شکایات انتخاباتی به رئیس جمهوری بود... قانون جدید حکم می کرد که تمامی اعضای این کمیسیون، شهروندان افغان باشند. در قانون فعلی، سه نفر از جمله پنج عضو کمیسیون رسیدگی به شکایات انتخابات، شهروندان خارجی هستند (بی بی سی)".
نمی دانم این مرد دیوانه شده است یا فکر می کند مردم افغانستان ذره یی عقل ندارند. وقتی یک رئیس جمهور در انتخابات با بیش از یک میلیون رای تقلب می کند و این تقلب به دست کمیسیون مستقل انتخابات صورت می گیرد و کمیسیون سمع شکایات هم به شکایت ها رسیده گی نمی کند ، روشن است که آدم عاقل سر رشته ی فساد را به دست می آورد. آن گاه ، همین رئیس جمهوری که تقلب می کند می خواهد که اعضای کمیسیون رسیده گی به شکایات انتخاباتی رقیبان را خودش تعیین کند. یعنی من تقلب کرده ام و پای تقلب خود هم می ایستم و اگر کسی شکایت دارد بیاید پیش خودم و شکایت خود را مطرح کند. در این کمیسیون ناظر خارجی هم نباید باشد. چرا که دفعه ی قبل معلوم شد که زور من به خارجی ها نمی رسد. اگر من باشم و پسران خاله ام و انتخابات را برگزار کنیم و کسی هم مزاحم تقلب مان نباشد خیلی خوب است.
کرزی هم مثل همه ی کسانی که یا دیکتاتور بالفعل اند یا به طرف دیکتاتوری می روند هر چیز را به عوامل بیگانه نسبت می دهد. گویی هر کس عقل داشت خارجی است. هر کس تشخیص داد که کار از کجا می لنگد مزدور خارجی هاست. تنها کودن ها و ابلهان و رونده گان " بز رو ِ طوع و طاعت" اند که وطن پرست اند.
۲ نظر:
خیلی جالب و مضحک است. اعضای کمیسیون (مستقل) انتخابات را رئیس جمهور تعیین میکند، کسی که خود کاندید است. تازه به این هم بسنده نکرده میخواهد اعضای کمیسیون رسیدگی به شکایات را هم خودش تعیین کند. پس انتخابات یعنی چه؟
آقای هاتف سلام مشابهت های خوب از رفتار رئیس جمهور کرزی ارایه کردید، در افغانستان همه چیز نتیجه معکوس به بار می آورد، عقاید به اصطلاح کمونیستی جناح خلق وپرچم(هرچند عده ی در کمونیست بودن این دو جناح مخالف اند یعنی کمو نیست به معنای واقعی اش)گروه های تند اسلام گرا، که بیخی به اصطلاح ایرانیها گند اسلام را در آوردند خوب همه مردم بی دفاع و مظلوم افغانستان، چشم براه دموکراسی غربی بودند، که اینهم از برکت مداخلات کشورهای خارجی وهمسایه و به خصوص شهکاری های حامد جان از بد تر وضعیت را به بدترین ارتقاء داد، حالا مانده ایم که کدام منجی پید اشود و مردم را نجات دهد، من که از همه سیستمها نا امید شدم.اگر واقعآ به اعتقاد شیعیا ن امام زمان غایب است نمی تواند که ظاهر شود، آیا وقت ظهور وی نرسیده؟ نظر جناب عالی چیست؟
ارسال یک نظر